Drie van die: Nintendo-attracties die ik graag zou willen zien

Nintendo heeft tijdens een investeerdersvergadering aangekondigd dat ze de samenwerking met pretpark Universal Parks & Resorts zijn aangegaan. Nintendo gaat zijn rijkgevulde series, samen met hun populaire personages, beschikbaar stellen voor het attractiepark. Wat het allemaal gaat inhouden, weten we niet helemaal precies. In deze Drie van die drie Nintendo-attracties die ik graag zou willen zien.

Donkey Kong Country Mine Cart Carnage

Natuurlijk moet de wereldberoemde aap een eigen attractie hebben in het pretpark. Niet alleen slingeren aan lianen, want dat is saai, maar ook een supervette achtbaan. Hoe vet zou het zijn als we een achtbaan krijgen geïnspireerd op het level Mine Cart Carnage uit Donkey Kony Country? Je wordt tijdens je rit, die zo rustig begon, heen en weer geslingerd in je achtbaanstoel. De achtbaan ziet er uit als een mijnkar en is volledig ondergronds, of binnen, wat een ondergrondse mijn moet voorstellen, vergezeld door epische soundeffecten.

onbekend

Mario Kart Stadium

Karten is tof, en waarom dan geen attractie waar je tegen andere Nintendo-personages kunt karten? Natuurlijk niet tegen alle Nintendo-personages, anders sta je wel lang in de wacht, maar ook tegen andere bezoekers van het park. Uiteraard moet je wel het idee hebben dat je echt op een Mario Kart 8-track rijdt met je kart. De track mag best meerdere circuits uit het spel zijn, waardoor je er echt iets heel tofs van de baan kunt maken.

onbekend

Op de foto met Mario of andere favoriete personages

Op de foto gaan met je favoriete personage uit de Nintendo-renstallen. Hoe vet is het als je aan de einde van de dag met bijna alle Nintendo-personages op de foto bent geweest? Een attractiepark zonder personages kan natuurlijk niet. Mario en Donkey Kong zijn zeer geschikt voor dit soort klussen. Wie kent de loodgieter namelijk niet? Iedereen wil natuurlijk met de Italiaanse loodgieter op de foto.

onbekend

Waarvan zou jij graag een Nintendo-attractie zien verschijnen? Laat het ons weten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?