Marvel's Spider-Man

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 7 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Drie van die: Oppermachtige suits in Marvel's Spider-Man

Terwijl ik tot grote ergernis van mijn collega’s behoorlijk lang de tijd neem voor de review van Marvel’s Spider-Man, komen er overduidelijk een aantal dingen prominent naar voren. Ten eerste is de game retegoed. Dit komt niet alleen door de enorme bewegingsvrijheid die je hebt, maar ook door het steengoede verhaal dat in de open wereld verwerkt zit. Dat is echter niet het meest opvallende van de game. Nee, wat het meeste opvalt, is de enorme kledingkast van Peter Parker. Naast zijn casual wear heeft de beste man een shitload aan Spidey-suits. De variatie is groot en er zit voor ieder wel wat bij. Hoewel het echt heel erg moeilijk was om te kiezen (zeker omdat ik er een aantal niet wil spoilen), ben ik er toch uitgekomen. Dit zijn drie van die oppermachtige suits in Marvel’s Spider-Man!

onbekend

De Advanced Suit

Laten we beginnen met de meest prominente outfit in de game, de Advanced Suit. Na de heftige introductie weet Peter een nieuwe suit te vergaren. Deze geüpgrade suit stelt hem in staat om mods te installeren en om een Suit Power te gebruiken. Deze Suit Power is wellicht een van de handigere in de game, Battle Focus stelt je namelijk in staat om voor een korte periode continu focus op te bouwen. Dit is een pak dat puur en alleen voor deze game is ontworpen en Insomniac Games heeft een puik werkje afgeleverd!

onbekend

De Dark Suit

Man man, I love me some Dark Suits! Dit is zeker niet de enige donker getinte suit in de game, maar wel de mooiste! De Dark Suit is te verdienen door een bepaalde questline volledig uit te spelen. Het pak komt zonder fratsen en heeft dus geen eigen kracht. Toch is dit, naar mijn mening, een van de mooiste outfits in de game. Het is gewoon een lekker stijlvol pakje dat echt duister aanvoelt. Die grote rode ogen, dat strakke zwart en die rode spin voorop. Love it!

onbekend

Spider-Punk

Er zitten flink wat WTF-outfits in deze game. Dit zijn van die outfits waarvan je weet dat Insomniac Games ze gewoon onwijs cool vond en ze koste wat kost in de game moest stoppen. Zo ook Spider-Punk. Deze suit transformeert onze brave borst in een Godsmack luisterende, Converse dragende, hanenkam hebbende en spijkergilet flanerende rebbel. De Rock Out Suit Power zorgt ervoor dat Spidey met een lekkere power chord alle vijanden in zijn omgeving omver rockt. Rock on, brother… Rock on.

onbekend

Dat waren drie van die oppermachtige suits in Marvel’s Spider-Man. De game is vanaf vandaag exclusief op de PlayStation 4 verkrijgbaar. Ik neem mijn godganse tijd voor het schrijven en opnemen van de review (bedankt voor het opslokken van mijn tijd, suits), maar hij komt er spoedig aan. Tot die tijd hoor ik echter graag wat jouw favoriete suit is! Oja, heb je al meegedaan aan de prijsvraag? Wij geven de game namelijk weg!

Het gebruikte beeldmateriaal in dit artikel is gecaptured tijdens onze speelsessie op de PlayStation 4.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?