Drie van die: Tips voor betere cadeaus onder de kerstboom

Geplaatst: 20 december 2014 17:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is bijna Kerstmis en dat betekent dat men er massaal op uit trekt om cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom die men dan op kerstavond kan uitpakken. In deze Drie van die wil ik aandacht voor de kerstcadeaus die je juist niet onder de kerstboom wilt aantreffen.

Game voor een ander platform

Mocht je aan opa of oma een game vragen voor de console, bijvoorbeeld de PlayStation 4, maak dan duidelijk dat ze dan niet een game moeten kopen voor de PlayStation 3. Als je bijvoorbeeld Sleeping Dogs hebt gevraagd voor de PlayStation 4, voorkom dan dat je deze voor de PlayStation 3 krijgt en zorg ervoor dat ze deze voor de PlayStation 4 moeten kopen. Anders zou dat namelijk een grote teleurstelling zijn.

Laat duidelijk weten welk deel in de serie je nog mist

Als je een nieuw deel in de serie van een bepaalde game wilt, bijvoorbeeld uit de serie van Far Cry, laat dan duidelijk weten welk deel je in de reeks precies moet hebben, want voordat je het weet krijg je Far Cry 3 onder de kerstboom en laat deze game nou net al in je bezit zijn. Dat zou jammer zijn.

Vraag geen onbètaalbare cadeaus

Houd er rekening mee, vooral als je nog meer broers en zussen hebt, dat je geen te dure cadeaus vraagt aan de Kerstman. Dit vergroot namelijk de kans dat je door je ouders in de maling wordt gehouden. Je kunt beter realistische cadeaus vragen die je ouders niet hard in de portemonnee raken. Nog slimmer is dat je meerdere mogelijkheden doorgeeft.

Met deze drie tips op zak vergroot je de kans aanzienlijk om dit jaar betere cadeaus onder de kerstboom te krijgen van de Kerstman. Welke games vraag jij dit jaar voor onder kerstboom? Laat het ons hieronder in de reacties weten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer