Mario Tennis Aces

  • Ontwikkelaar Camelot
  • Eerste releasedatum 22 juni 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Drie van die: Unieke Mario Tennis Aces personages

Hij kwam niet langs tijdens Nintendo's E3-presentatie, maar de volgende grote first party game in de Switch line-up is natuurlijk Mario Tennis Aces. Een tijdje geleden ben ik vol in de online demo gedoken (de previews is hier te vinden). Als je genoeg speelde kon je in totaal negen personages vrijspelen. Uiteraard heb ik dat gedaan en daar zijn drie favorieten uit voort gekomen. Het is een apart rijtje, maar dat is Mario met een tennisracket ook. Hierbij mijn drie van die favoriete personages in Mario Tennis Aces!

onbekend

Waluigi

Het is vooralsnog een raadsel waarom Waluigi zo ondergewaardeerd is. Vrouwen schijnen immers van lang, een goeie snor en een bad boy-mentaliteit te houden. Deze ware charmeur is een party game classic en kan dan ook niet ontbreken in Aces. Met zijn dansmoves tikt hij menig bal met wat elegantie over het net. Zijn veel te lange ledematen zorgen ervoor dat Waluigi een flink bereik heeft wat hem uitermate sterk in de verdediging maakt. Mocht hij de bal toch niet halen, dan gebruikt hij Zone Speed om te moonwalken naar de bal. Waluigi, wat ben je toch een smooth criminal.

onbekend

Chain Chomp

Het is een vreemde eend in de bijt, maar dat maakt Chain Chomp juist zo leuk. De grote sloopkogel houdt het racket in zijn mond vast en serveert de bal vanaf het topje van zijn hoofd (meer heeft hij ook niet). Ik vind het persoonlijk niet eens een fijn personage om mee te spelen, maar het blijft hilarisch om te zien hoe een sloopkogel over een tenniscourt dendert om de bal heen en weer te tikken.

onbekend

Spike

Spike is een ware klassieker, hij dook voor het eerste op in Super Mario Bros. 3 en is sindsdien een vast personage binnen de franchise. Door de jaren heen is hij echter niet minder vreemd geworden. Het kleine mannetje heeft blijkbaar een maaginhoud waar een professioneel eter niet tegenop kan. Tijdens zijn Special Shots kokhalst het vreemde wezen er even een gigantische balk uit om hiermee de bal met een rotgang langs de tegenstander te slaan. Zo zie je maar, ook kleine mannetjes kunnen beresterk zijn.

onbekend

Het gebruikte beeldmateriaal in dit artikel is gecaptured tijdens onze speelsessie op de Nintendo Switch.

Dit zijn mijn favoriete personages uit de demo. Er komen natuurlijk een stuk meer personages in de volledige game en deze lijst gaat dan ook vast en zeker veranderen wanneer Aces verschijnt, behalve Waluigi dan, I love you boo. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op Mario Tennis Aces. De game verschijnt namelijk op 22 juni aanstaande!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?