Trailer: Fire Pirahna Plant komt naar Mario Tennis Aces

Geplaatst:

Fire Pirahna Plant, de vuurspuwende Venusvliegenvanger, komt naar Mario Tennis Aces. Dat heeft Nintendo onlangs bekendgemaakt middels een trailer op YouTube.

Iedere maand voegt Nintendo en nieuw personage toe aan de Mario tennis game. Voor de maand juni is de keuze op Fire Pirahna Plant gevallen. De plant maakt gebruik van een "Technical"-speelstijl wat duidelijk in de trailer te zien is. Dit personage is vrij te spelen door mee te doen aan het maandelijkse online toernooi. De dag na het toernooi is Fire Pirahna Plant voor iedereen beschikbaar. Je kan de trailer hieronder bekijken.

Mario Tennis Aces is beschikbaar op de Nintendo Switch. Van 1 tot 30 juni is Fire Pirahna Plant vrij te spelen op het online toernooi. Vanaf 1 juli is het personage voor iedereen die de game heeft beschikbaar.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Tennis Aces

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 juni 2018

Ontwikkelaar

Camelot

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord