Mario Tennis Aces

  • Ontwikkelaar Camelot
  • Eerste releasedatum 22 juni 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: Kamek vanaf april beschikbaar in Mario Tennis Aces

Vanaf komende wordtis Kamek toegevoegd aan het roster van Mario Tennis Aces. Het personage is de eerste maand alleen beschikbaar door deel te nemen een online toernooi.

De komst van Kamek in Mario Tennis Aces wordt ingeluid met een trailer waarin zijn kunsten worden vertoond. In de trailer zijn de standaard slagen, de trick shots en de speciale moves van de Magikoopa te zien. In eerste instantie is hij alleen verkrijgbaar door deel te nemen aan een online toernooi, een maand later wordt het personage voor iedereen beschikbaar gesteld.

Mario Tennis Aces is speelbaar op de Nintendo Switch. Kamek is vanaf 1 april beschikbaar door deel te nemen aan een online toernooi. Vanaf 1 mei is het personage voor iedereen beschikbaar.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?