Trailer: Kamek vanaf april beschikbaar in Mario Tennis Aces

Geplaatst:
Aangepast: 29 maart 2019 12:01

Vanaf komende wordtis Kamek toegevoegd aan het roster van Mario Tennis Aces. Het personage is de eerste maand alleen beschikbaar door deel te nemen een online toernooi.

De komst van Kamek in Mario Tennis Aces wordt ingeluid met een trailer waarin zijn kunsten worden vertoond. In de trailer zijn de standaard slagen, de trick shots en de speciale moves van de Magikoopa te zien. In eerste instantie is hij alleen verkrijgbaar door deel te nemen aan een online toernooi, een maand later wordt het personage voor iedereen beschikbaar gesteld.

Mario Tennis Aces is speelbaar op de Nintendo Switch. Kamek is vanaf 1 april beschikbaar door deel te nemen aan een online toernooi. Vanaf 1 mei is het personage voor iedereen beschikbaar.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Tennis Aces

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 juni 2018

Ontwikkelaar

Camelot

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord