Probeer Mario Tennis Aces een week lang gratis uit

Geplaatst:
Aangepast: 26 april 2019 14:46

Komende week kun je digitaal een balletje slaan in Mario Tennis Aces. Vanaf nu is een speciale demo beschikbaar waarmee je de game een week lang gratis uit kunt proberen.

De demo biedt de keuze uit diverse tennisbanen en spelmodi. In de demo zijn ook speciale beloningen vrij te spelen die behouden blijven als je de volledig game aanschaft. Als je tijdens deze proefweek minstens één wedstrijd speelt speel je al een klassiek Mario-kostuum vrij en in de Co-op Challenge-modus kun je punten verzamelen om de blauwe, rode en gele Yoshi vrij te spelen. Met de demo heb je niet alleen een week lang de tennisgame tot je beschikking, maar ook zeven dagen gratis Nintendo Switch Online waarmee je je racket ook online voor je kunt laten spreken.

onbekend

De demo van Mario Tennis Aces is tot en met 3 mei speelbaar op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Tennis Aces

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 juni 2018

Ontwikkelaar

Camelot

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord