Mario Tennis Aces

  • Ontwikkelaar Camelot
  • Eerste releasedatum 22 juni 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Probeer Mario Tennis Aces een week lang gratis uit

Komende week kun je digitaal een balletje slaan in Mario Tennis Aces. Vanaf nu is een speciale demo beschikbaar waarmee je de game een week lang gratis uit kunt proberen.

De demo biedt de keuze uit diverse tennisbanen en spelmodi. In de demo zijn ook speciale beloningen vrij te spelen die behouden blijven als je de volledig game aanschaft. Als je tijdens deze proefweek minstens één wedstrijd speelt speel je al een klassiek Mario-kostuum vrij en in de Co-op Challenge-modus kun je punten verzamelen om de blauwe, rode en gele Yoshi vrij te spelen. Met de demo heb je niet alleen een week lang de tennisgame tot je beschikking, maar ook zeven dagen gratis Nintendo Switch Online waarmee je je racket ook online voor je kunt laten spreken.

onbekend

De demo van Mario Tennis Aces is tot en met 3 mei speelbaar op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?