Kena: Bridge of Spirits

  • Ontwikkelaar Ember Lab
  • Eerste releasedatum 21 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Indie
  • Gameliner score

Drie van die: Verwachtingen van Kena: Bridge of Spirits

Kena: Bridge of Spirits werd onthuld tijdens de Future of Gaming-show van Sony PlayStation. Tijdens het kijken van de onthullingstrailer wist ik meteen dat ik deze game wilde spelen. De magische wereld, mooie graphics en kleurrijke art-style spraken mij aan. Ondertussen heb ik al vrij hoge verwachtingen van de game die ik met jullie wil delen in deze Drie van die verwachtingen van Kena: Bridge of Spirits.

Een spirituele reis in een magische wereld

In Kena: Bridge of Spirits neem je de rol aan van Kena, een spirituele gids die vastgezeten zielen moet helpen oversteken. Deze zielen bevinden zich in een verlaten dorpje, maar we weten inmiddels dat de wereld in de game veel groter is dan dat. Kena maakt een reis in een magische en kleurrijke wereld waar natuur de overhand heeft genomen. Ik verwacht een prachtige game waar je bergen moet beklimmen en tegen een grote variatie aan monsters moet vechten in bossen. Daarnaast hoop ik op een toffe soundtrack die je laat meeslepen in deze fantasierijke wereld. De graphics zien er ook ontzettend goed uit. Mocht je al een PlayStation 5 hebben gescoord, dan wordt dat dus extra genieten. Kena: Bridge of Spirits is wel voornamelijk ontwikkeld voor de PlayStation 4. Ik verwacht dus geen hele grote verschillen tussen de game op beide consoles, maar misschien net wat betere verlichting en kortere laadtijden op de PlayStation 5.

onbekend

Ontdek de Rot

De reis leg je niet alleen af, maar met de hulp van kleine zwarte pluizenbolletjes die al veel in de trailers voorbij zijn gekomen. Ik heb er nu al zin in om deze zogeheten Rot te verzamelen en te ontdekken wat zij allemaal kunnen. We weten al dat zij bijvoorbeeld voorwerpen kunnen verplaatsen, maar ik verwacht dat er veel meer vaardigheden te ontdekken zijn waaronder Kena assisteren in gevechten. Tijdens de Future Games Show is er zelfs een Kena: Bridge of Spirits gameplaytrailer getoond waar extra aandacht werd gericht op deze schattige wezentjes. Een achtergrondverhaal met een geschiedenis moet dan wel onmisbaar zijn in de game. Sommige Rot hebben een hoofdaccessoire, zoals een bloemenkransje of een hoed. Ik vermoed dat dit te maken heeft met de vaardigheden die zij hebben.

onbekend

De toverstaf van Kena

We hebben al kennisgemaakt met het wapen van Kena, een staf die schade aanricht en omgetoverd kan worden tot een pijl en boog en schild. Ik ben erg benieuwd hoe dat in gameplay aanvoelt en of je deze kan upgraden. Het moet wel allemaal soepel verlopen, want de combat heeft een snel tempo en de monsters zijn erg agressief. Wat betreft de monsters verwacht ik unieke wezens met een eigen omgevingssoort, kleurrijk en gedetailleerd met sterke en zwakke kenmerken. Hierdoor moet je snel kunnen wisselen van het soort wapen die je wilt gebruiken. Daarnaast zou het mij niet verbazen als je combinaties kan maken binnen een bepaalde soort, zoals een speciale aanval.

onbekend

Ik kijk er ontzettend naar uit om op avontuur te gaan in Kena: Bridge of Spirits. Helaas moet ik nog even geduld hebben, want Kena: Bridge of Spirits is nogmaals uitgesteld naar volgende maand. Kena: Bridge of Spirits was al eerder uitgesteld naar dit jaar vanwege de coronapandemie. Inmiddels is het dan bijna zo ver en zet Ember Lab nog de laatste puntjes op de i om de beste speelervaring te garanderen. Het zou een teleurstelling zijn als dit geen goede game gaat worden. Kena: Bridge of Spirits wordt op 21 september uitgebracht voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?