Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Event: Assassin's Creed 2 op Gamerdag 2009 - Dag 2

31 oktober is het weer zover. Dan vindt in het stadion van Utrecht alweer de zesde Gamersdag plaats. Ditmaal wordt het groter en vetter dan ooit. Dit in verband met het vierjarig bestaan en natuurlijk omdat er een aantal toffe games op het event speelbaar zullen zijn, zoals Assassin's Creed 2 van Ubisoft. Er zal ook een groot FIFA 10-toernooi gehouden worden en je kunt je tegenstanders uitdagen in Tekken 6. Bovendien zijn er heel veel goodies te scoren.

Dus mocht je je normaal stierlijk vervelen op de zaterdag, zet deze datum dan alvast in je agenda en meld je nu direct aan. Voor slechts tien euro kan jij hier bij zijn. Wij van Gameliner zullen ook de hele dag op het event aanwezig zijn. Zien wij jou daar ook?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?