Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Event: Nintendo

Geplaatst: 29 mei 2010 12:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Als je het Nintendo gebouw zoekt, met als kenmerk overal gamers, grote Nintendo logo's en al het andere wat je zou bedenken als je denkt aan een Nintendo gebouw, dan kan je lang blijven zoeken. Het Nintendo gebouw ziet er uit als een bewoonde middenklasse flat, en is alleen te herkennen aan het kleine bordje bij de deur met de naam Nintendo erop. Maar desalniettemin dat geen reden om binnen te stappen en te doen alsof je de magische poorten van de hemel binnen treedt.

Schilderij, Wii, HDTV....

Eenmaal binnen moet je door een kale, donkere, kille gang. En weg is het magische moment. Maar na twee trappen omhoog krijg ik dat gevoel terug. Het Nintendo kantoor is in zicht. Met een doordringende blik in zijn ogen, laat de bewaker ons binnen: Piiiikaachuuu, zegt hij, en wij mogen door lopen. Vriendelijk worden Alex en ik verwelkomt met een drankje en verzocht in een ruimte plaats te nemen.

...Wii, HDTV, Schilderij, Wii, HDTV!! Hoezo symmetrisch?

In die ruimte is één muur een grote glazen wand, met Nintendo figuurtjes erop. Door het glas zien we een jongen Super Mario Galaxy 2 spelen. Ik begin zenuwachtig te worden, ik wil ook spelen! Na vijf minuten komt er een elegante mooie dame ons vertellen dat we ook de gamekamer in mogen. Ik ga zitten, neem de Wii-controller in mijn handen en laat het over me heen komen. Lees voor de inhoud van de game het Gespeeld artikel van Alex, dat je hier kunt vinden.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer