Feature: Gameliner is jarig: we bestaan vandaag 10 jaar!

onbekend

Hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera! Gameliner.nl is jarig en bestaat vandaag 10 jaar! Dat is jullie vast niet ontgaan, want de Gameliner 10 jaar 10-daagse loopt, zoals je zou verwachten, al tien dagen. Check dus vooral al onze leuke artikelen die helemaal in het teken staan van de laatste tien jaar, zoals de Top 10 van 2005 tot 2015, waarvan de nummer 1 later vandaag bekendgemaakt zal worden, de driedelige reeks 'The Way of: Gameliner' en de driedelige reeks 'De columns van de afgelopen tien jaar'.

Op naar de volgende tien jaar!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?