Game van de maand: maart 2011

De maand maart ligt alweer achter ons. We vroegen aan de redactie van Gameliner welke games het afgelopen maand zoal hebben gespeeld. Dit kunnen games zijn die de afgelopen maand zijn uitgekomen, maar ook games zijn die al een tijdje uit zijn.

Klaas

Er zijn de afgelopen tijd heel wat vette games verschenen. Echter laat het voorjaarszonnetje zich ook steeds meer zien, waardoor ik in mijn vrije tijd meer dan eens op de racefiets het schitterende Twentse landschap doorkruis. De spaarzame tijd die ik dan al overhoud gaat grotendeels op aan het voeren van de eindredactie. Gelukkig kan ik mijzelf er toe dwingen zo nu en dan toch wat tijd in het spelen van een game te stoppen, wat overigens allerminst een straf is. Het zal natuurlijk geen verrassing zijn dat die ene game waar ik tijd voor vrijmaak Test Drive Unlimited 2 is. Het blijft gewoon bruut, maar vooral ontspannend, om rond te scheuren over Ibiza en Oahu, ook al is de game verre van perfect.

Wouter

Zoals je op de foto kunt zien ben ik dit keer de wildernis in gegaan. Niet dat het al te veilig was, maar ik red mezelf best goed. Ik ben de wildernis in gegaan met Oddworld: Stranger's Wrath. Ik had The Oddbox gekocht, maar kwam al snel tot de conclusie dat maar weinig van die games de tand des tijds overleefd hebben. Behalve Stranger's Wrath. Ik vermaak me behoorlijk met de game. De humor laat me vaak lachen en de combinatie van 1st- en 3rd person gameplay werkt goed. De game moedigt ook aan tot verschillende speelstijlen. Spring erin als Rambo of ga lekker stealth te werk. Daarom is het voor mij de game van de maand!

Koen

Mijn game van de maand is de DLC van Call of Duty: Black Ops, First Strike. Deze bevat vier nieuwe Multiplayer-maps en een extra zombie map. De belangrijkste reden dat ik de DLC gekocht heb, is dat het een nieuwe zombie map bevat: Ascension. Ik ben namelijk helemaal gek op de zombie mode. Lekker onrealistisch zombies en ruimte-apen afknallen in de inmiddels al achtste zombie map in de Call of Duty reeks! De Multiplayer-maps zijn erg uitgebreid en groot ten opzichte van de standaard maps. Mijn favoriet is Stadium. In deze map kun je je vijanden uitschakelen in een ijshockey-stadion. Helaas kun je geen wedstrijdje ijshockey met je vrienden doen want de ijsbaan is gesloten.

Robbert

"Dat is Killzone 3, zonder twijfel. De game doet misschien niets nieuws, maar zit wel bordenvol actie en het ziet er allemaal prachtig uit. Het verhaal is dan wel weer wat minder, maar die vergeet je al snel door de prachtige filmpjes zelf. Co-op is een leuke toevoeging en ook de multiplayer is leuk om te doen. Speltypes die steeds wisselen, wapens die realistisch ogen en teamgenoten die hulp nodig hebbenhet zit er allemaal in! En dan hebben we nog niet eens meegerekend dat het van Nederlandse bodem is!
Een filmische shooter van hoge kwaliteit!

Michelle

Ik kan het zelf bijna niet geloven, maar de game die ik deze maand niet uit mijn DS kon krijgen is Pokèmon White. Pokèmon blijft gewoon verslavend en verveel dan ook niet snel. Volgens mij heb ik al wel bijna honderd uur in de game zitten. De game is dan ook enorm goed. Pokèmon White ziet er goed uit en de verschillende seizoenen geven echt een leuke sfeer. Toch is deze game voor mij niet de game van de maand. Natuurlijk komt dit niet als een grote verrassing, want toch moet ik kiezen voor Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy. Ik heb de game helaas niet veel kunnen spelen. Toch is dit echt een top game. Het verschilt dan misschien niet enorm veel van deeltje één, maar de nieuwe karakters die ze hebben toegevoegd maken dit deel nog tien keer beter. Eindelijk wat vrouwen in actie, want naast de mannen zijn er natuurlijk ook vrouwen die niet zomaar met zich laten sollen.

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd welke games jij het afgelopen maand grijs hebt gespeeld. Laat je reactie hieronder achter.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?