Gameliner Awards: Het aftellen is begonnen!

Ja mensen, het is bijna zover! De spanning stijgt inmiddels al tot ongekende hoogte en hier op de redactie is bijna niemand meer te houden. Over iets meer dan 24 uur wordt de balans opgemaakt en de stemmen geteld. Dan weten we wie er met de Gameliner Award naar huis gaat.

Als je nog niet hebt gestemd, dan moet je dat dus nog snel even doen. Nog even en je kan je stem niet meer laten gelden en dat zou natuurlijk zonde zijn, want jouw stem kan net die ene zijn die ervoor zorgt dat jouw favoriete game tot winnaar wordt uitgeroepen. Ben je er nog niet helemaal uit, loop dan de genomineerden in deel 1 en deel 2 van Gameliner Awards even na. We helpen je graag op weg naar een goede keuze. Vorig jaar ging God of War er met de Gameliner Award vandoor. Nu is het de vraag wie de opvolger wordt.

POLL (Stem op de beste game van 2019)

Stem op de beste game van 2019

Bedankt voor jouw stem. De resultaten worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Je kan tot en met 31 december je stem uitbrengen. In januari maken wij de winnaar bekend.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?