Gameliner Awards: Kies jouw beste game van 2013

Jullie hebben afgelopen weken uit acht verschillende categorieën je stem kunnen uitbrengen op je favoriete game. De games waarop het meest is gestemd hebben wij nu samengevoegd en hieruit kun jij jouw game van het jaar 2013 kiezen. Je kunt je stem hierboven uitbrengen, laat daarnaast ook weten welk prijzenpakket je wilt winnen.

onbekend

onbekend

Om het lijstje helemaal compleet te maken, laat ons in het reactieveld ook even weten welke game volgens jou de verrassing van het jaar 2013 is en wie jij de beste uitgever van 2013 vindt.

De stembussen zullen op 31 december sluiten om 0:00 uur. Daarna gaan we de grote winnaar van de Gameliner Awards 2013 bekend maken. In januari gaan we langs de uitgever, die gewonnen heeft in de categorie 'game van het jaar 2013', om persoonlijk de trofee te overhandigen.

De Gameliner Awards 2013 zijn afgelopen. Bedankt voor jullie stem

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?