Gameliner Awards: Stem op de beste game van 2012

We zijn aangekomen in de laatste week van het jaar en dat betekent dat we de allerbeste game, uitgever en de verrassing van het jaar 2012 gaan bepalen. Met jouw stem of een reactie in het reactieveld kun je bovendien ook nog eens kans maken op één van de vier grote pakketten die tot de nok gevuld zijn met prijzen.

Dus waar wacht je nog op? Breng je stem uit op jouw favoriete game, uitgever en verrassing van het jaar 2012. Natuurlijk willen we je alvast bedanken voor het stemmen. In januari gaan we de winnaar bekendmaken van de Gameliner Awards 2012.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?