Gameliner Awards: Stem op de beste uitgever van 2011

De afgelopen tijd heb je kunnen stemmen op de beste games uit verschillende categorieën, en ook nu nog kun je stemmen op de beste game van dit jaar. Al deze games waren echter nooit op de markt gebracht zonder alle aandacht van de uitgevers. Een ontwikkelaar kan nog zo'n goede game maken, maar zonder uitgever zal er weinig tot niets mee gebeuren. Daarom zijn uitgevers een belangrijke schakel in de wereld van de games, maar er kan er natuurlijk maar één de beste zijn.

Jij kunt laten weten wie jij de beste uitgever van dit jaar vond, door je stem uit te brengen op de poll bovenaan dit bericht. Wat te denken van bijvoorbeeld Bethesda Softworks, die met onder andere Brink en RAGE een mooi jaar hebben gehad. Of anders Rockstar Games, die een grote hit hadden met L.A. Noire. Kortom: jouw stem kan bepalen wie zich de beste uitgever van 2011 mag gaan noemen!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?