Gameliner Awards: Stem op jouw favoriete game van 2015

Geplaatst: 1 december 2015 19:00
Aangepast: 21 mei 2018 12:53

Zoals ieder jaar organiseren we ook dit jaar de Gameliner Awards. Dit jaar gaan we het echter iets anders aanpakken, aangezien wij vinden dat de huidige vorm wel zijn beste tijd heeft gehad. Zo gaan we iets later in december starten, dit heeft twee redenen: we hebben de voorrondes geschrapt en we zien steeds vaker dat een aantal games in december uitkomen, welke wij ook graag een kans willen geven. Bij ons verdient elke game namelijk evenveel aandacht.

Geen voorrondes meer

De voorrondes zijn dus geschrapt. Binnen de redactie hebben we een selectie gemaakt van de 25 beste games van 2015, waaruit jullie kunnen kiezen. Staat jouw favoriete game er niet tussen, niet getreurd, want je kunt jouw favoriet altijd in het reactieveld achterlaten. Alle keuzes worden meegenomen, dus ook die in jullie reacties. Het moet alleen wel een game zijn van dit jaar.

De beste game

In januari gaan we traditiegetrouw bij de winnende uitgever langs om de Gameliner Awards 2015-trofee te overhandigen. De game van het jaar wordt op dezelfde manier bekendgemaakt als vorig jaar, alleen gaan we vanaf 4 januari aftellen naar de beste game door eerste alle 24 overige games langs te gaan.

Vorig jaar gingen we langs bij Nintendo in Nieuwegein, om hen de Gameliner Awards 2014-trofee te overhandigen. Jullie verkozen vorig jaar namelijk Mario Kart 8 als de beste game van 2014. Welke uitgever gaat dit jaar de felbegeerde trofee ontvangen?

Win krankzinnige prijzen!

Net als ieder jaar kan je ook dit jaar weer prijzen winnen. Je kunt al in de prijzen vallen als je een reactie hebt achtergelaten met je gebruikersaccount op alle Gameliner Awards 2015-artikelen die gaan verschijnen dit jaar. Alleen de reacties die met je gebruikersaccount zijn geplaatst dingen mee. Houd hiervoor onze website of Facebook-pagina in de gaten. We plaatsen daar namelijk een update over de prijzen die je bij ons kunt winnen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer