Gameliner Awards: Stem op jouw favoriete game van 2022

Al sinds 2010 organiseren wij iedere december de Gameliner Awards. In het nieuwe jaar overhandigen we persoonlijk de gelukkige winnaar de Gameliner Awards-trofee en krijgt de game eeuwige roem op onze Wall of Games. De genomineerde games van 2022 zijn gisteren helaas al gelekt. Je kunt vanaf nu je stem uitbrengen op één van de onderstaande games.

POLL (Gameliner Awards 2022)

Wat is je favoriete game van het jaar 2022?

Wat is je favoriete game van het jaar 2022?

 • A Plague Tale: Requiem
  2%
 • Elden Ring
  48%
 • God of War: Ragnarök
  42%
 • Grounded
  1%
 • Horizon Forbidden West
  2%
 • Mario + Rabbids Sparks of Hope
  2%
 • Splatoon 3
  3%
 • Xenoblade Chronicles 3
  1%
Tussenstand na 274 stemmen
GA NU STEMMEN

De uitslag maken we in januari bekend. Laat ons weten in de comments op welke game jij gestemd hebt!

BRON Gameliner Awards

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?