Gameliner Awards: Tussenstand Gameliner Awards 2016

Geplaatst: 26 december 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is je vast niet ontgaan, maar momenteel draait de Gameliner Awards 2016 op volle toeren. Je kunt tot en met 31 december 2016 je stem uitbrengen op de beste game van 2016. Met jouw stem en reactie op bijvoorbeeld dit artikel, vergroot je de winkans op het tot de nok toe gevulde prijzenpakket. Wil je weten wat er zoal in het prijzenpakket zit? Dan moet je even naar onze prijzenvideo kijken. In dit artikel gaan we de vijf (willekeurige volgorde) tot nu toe beste games van 2016 bekendmaken.

Nogmaals, deze lijst is op alfabetische volgorde. Als je wil weten welk van deze games er daadwerkelijk gewonnen heeft, dan moet je zeker in januari onze website in de gaten houden. Als je wil dat één van deze vijf games (of een ander natuurlijk) wint en heb je je stem nog niet uitgebracht, dan moet je dat zeker nog doen! Als je dan ook nog eens graag kans maakt op zo'n dik gevuld prijzenpakket, dan laat je ook nog even een reactie achter op één van onze Gameliner Awards-artikelen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer