Gameliner Awards: Tussenstand Gameliner Awards 2016

Het is je vast niet ontgaan, maar momenteel draait de Gameliner Awards 2016 op volle toeren. Je kunt tot en met 31 december 2016 je stem uitbrengen op de beste game van 2016. Met jouw stem en reactie op bijvoorbeeld dit artikel, vergroot je de winkans op het tot de nok toe gevulde prijzenpakket. Wil je weten wat er zoal in het prijzenpakket zit? Dan moet je even naar onze prijzenvideo kijken. In dit artikel gaan we de vijf (willekeurige volgorde) tot nu toe beste games van 2016 bekendmaken.

onbekend

Nogmaals, deze lijst is op alfabetische volgorde. Als je wil weten welk van deze games er daadwerkelijk gewonnen heeft, dan moet je zeker in januari onze website in de gaten houden. Als je wil dat één van deze vijf games (of een ander natuurlijk) wint en heb je je stem nog niet uitgebracht, dan moet je dat zeker nog doen! Als je dan ook nog eens graag kans maakt op zo'n dik gevuld prijzenpakket, dan laat je ook nog even een reactie achter op één van onze Gameliner Awards-artikelen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?