Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gameliner Awards: Welke prijzen kun je winnen in 2010? - Namco Bandai

Dit is het tweede deel van 'Wat staat er op het spel'. In dit artikel proberen we een indruk te geven wat je allemaal kunt winnen met jouw stem. Je kunt je stem uitbrengen op één van door ons gekozen vijf genomineerde games, uit negen verschillende rubrieken.

Dit jaar zijn er ongelofelijk veel goede games uitgekomen. Helaas kunnen niet alle games winnen. Je kunt met jouw stem invloed uitoefenen op wie de winnaar wordt van de

onbekend

De volgende prijzen heeft Namco Bandai aan ons beschikbaar gesteld om weg te geven:
3x Splatterhouse (PlayStation 3)
3x Majin en het Verloren Koninkrijk (PlayStation 3)
3x Enslaved: Oddyssey to the West (Xbox 360)

Wat is jouw favoriete game van 2010? Laat hieronder een reactie achter.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?