Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gameliner Awards: Welke prijzen kun je winnen in 2010? - Sony PlaySation

De Gameliner Awards 2010 draaien op volle toeren. We hebben al ontzettend veel stemmen via de e-mail ontvangen. Dat de beste games maar mogen winnen. We zullen tot en met 24 december de prijzen, welke jullie kunnen winnen, met jullie delen.

De volgende prijzen heeft Sony aan ons beschikbaar gesteld om weg te geven:
10x een Action Figure van Kratos.
5x een Bodywarmer met het PlayStation 2 logo
LittleBigPlanet - Sackboy -poppetjes
LittleBigPlanet - Sackboy -sleutelhangers
PlayStation Home-tassen
10x SingStar Boy Bands vs. Girl Bands
10x Buzz! junior: Robojam
10x Jak & Daxter: The Lost Frontier

onbekend

Dit is nog lang niet alles. Morgen zullen we weer nieuwe prijzen bekend maken. Heb je nog niet gestemd? Ga naar de Gameliner Awards 2010-pagina en doe mee!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?