Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Gameliner Gemist: april 2017

De maand april begon met een heleboel grappen, maar gelukkig werd het daarna een stuk serieuzer. Davy ging bij Bethesda langs voor een nieuw hands-on van Prey en kijkt enorm uit naar de game. Rudy en Alex gingen naar de bios voor de reboot van de Power Rangers en Peter nam ons mee terug in de tijd met Castlevania: Symphony of the Night.

onbekend

Artikelen

Deze week: Persona 5, Yo-Kai Watch 2, en LEGO City Undercover
Deze week: Sniper: Ghost Warrior 3, Little Nightmares, en Mario Kart 8 Deluxe
Deze week: Syberia 3, Cities: Skylines en The Silver Case
Deze week: Yooka-Laylee, Stardew Valley, en Starblood Arena
Drie van die: De tofste amiibo
Gezien: Power Rangers
Hands on: Prey

Retrospectief: Castlevania: Symphony of the Night

onbekend

Video's

Top 5: Partygames

onbekend

Reviews

1-2-Switch!
Cities: Skylines - Xbox One Edition
Ghost Recon Wildlands: Narco Road
LEGO City Undercover
Little Nightmares
Persona 5
Sniper Ghost Warrior 3
Syberia 3
Yo-Kai Watch 2: Skeletspoken & Gigageesten
Yooka-Laylee

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?