Gamescom: Game v/d Maand: maart 2012

De maand maart hebben we alweer achter ons gelaten. Ook deze maand zijn er weer heel veel prachtige games uitgekomen. We vroegen aan de redactie welke games ze de afgelopen maand hebben gespeeld. Laat ons ook even weten welke games jij hebt gespeeld, door een reactie te plaatsen in het reactieveld onder dit bericht.

onbekend

onbekend onbekend "Vanwege de grote hype rond Mass Effect 3 heb ik begin deze maand besloten om de eerste Mass Effect te kopen. Ondanks het feit dat de game al vrij oud is, heb ik me heel erg vermaakt met het spel. Bij elke beslissing die ik maakte, moest ik goed nadenken over de gevolgen daarvan. Binnen een week had ik de game uitgespeeld en heb ik gelijk Mass Effect 2 gekocht. Omdat deze game wat actievoller is, vond ik het nog veel leuker. Daarom is Mass Effect 2 mijn game van de maand en zal ik ongetwijfeld ook binnenkort Mass Effect 3 gaan halen."

onbekend

onbekend
onbekend "Het is ondertussen alweer lente. Door gebrek aan tijd is al een groot aantal suggestieve terrasmiddagen aan mijn zonnebril-ondersteunende neus voorbij gegaan. Dat ik op deze momenten, teruggetrokken in mijn donkere hol, van de winterse game SSX zat te genieten is bij deze geen geheim meer. Bijna een maand na het verschijnen van deze parel raak ik er nog steeds niet over uitgesproken en dat terwijl mijn aandacht naarmate de jaren verstrijken steeds moeilijker te grijpen en vooral vast te houden is. Andere doorzetters zoals Skyrim en Borderlands hebben het liefdevolle gevoel van de disclade deze maand wederom moeten missen. SSX. Punt."

onbekend

onbekend
onbekend "De 3DS bestond deze maand één jaar in Europa, en voor mij was het dan ook een reden om naast de Virtual Console-games weer wat van mijn favoriete 3DS-spellen tevoorschijn te toveren. Zo kreeg Steel Diver weer de nodige aandacht en ook Ridge Racer 3D had nog een aantal onuitgespeelde circuits over. Toch bleven beide games niet zolang plakken als een oude favoriet van mij: Pilotwings Resort. Het is namelijk echte een game die je 's avonds op de bank even in je handheld klikt, om na een drukke dag even lekker te relaxen. Want hoe doelloos en kort Pilotwings Resort inhoudelijk ook mag zijn, je even lekker laten relaxen doet het zeker."

onbekend

onbekend onbekend "maart was voor mij een drukke maand. Maar toch ben ik nog aan gamen toegekomen! Zo blijft mijn World of Tanks verslaving mij goed bezighouden. Daarnaast heb ik ook een andere game weer eens geïnstalleerd: Star Trek Online. Een aantal vrienden van me waren de game gaan spelen omdat hij inmiddels gratis is geworden en ik besloot de stofzuiger ook maar weer eens door mijn ruimteschip te gooien en de ruimte te doorklieven. Veel extra avonturen waren erbij gekomen en extra schepen om te unlocken. De Klingons hebben een hoop aandacht gekregen en nu kun je daar ook veel beter mee uit de voeten. maart was voor mij dus tanks en ruimteschepen!"

onbekend

onbekend
onbekend "Ik ben deze maand drie games rijker geworden. Ik heb DiRT 3 van Koen geleend en Operation Flashpoint: Red River uit een koopjesbak weten te scoren. Daarnaast heb ik Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations van Alex mogen ontvangen. Nu het belangrijkste nog: alle drie spelen en de leukste eruit kiezen. DiRT 3 heb ik lange tijd gespeeld en daar ben ik nu nog steeds zoet mee. Met Naruto heb ik me ook al wel vermaakt, maar alleen Red River viel mij een beetje tegen. De game is erg gecompliceerd. Ik heb zelf nog nooit een aflevering van Naruto gezien, dus veel verstand van de serie heb ik niet. Met DiRT 3 heb ik momenteel iets meer. Ik ben een echte race-fan en deze game moet je dan toch echt gespeeld hebben. Dus mijn game v/d maand troffee geef ik vol trots aan DiRT 3. "

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?