Gamescom: Game v/d Maand: nu even niet

Jullie zullen vast wel gedacht hebben waar het bleef. Dat dacht ik ook even, maar we waren ze waren het gewoon weer glashard vergeten hier op de redactie. We hebben daarom besloten om het voor deze maand even uit te stellen, of misschien beëindigen we het wel.

Wij zijn eigenlijk niet zo van het weggooien van rubrieken, daarom willen we jou, 'jij ja', vragen of je wilt dat deze rubriek blijft of dat je het toch liever ziet verdwijnen voor iets nieuws.

Laat je stem horen, want we maken het tenslotte voor jou.

Mocht je niet weten hoe Game v/d Maand eruit ziet, klik dan eventjes hier.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?