Gamescom: Gameliner bereidt zich voor op de gamescom 2011

Het is bijna zover: van 18 tot en met 21 augustus vindt in Keulen de jaarlijkse gamescom plaats. Gameliner is daar natuurlijk ook bij. Dit jaar gaan we het allemaal nog wat groter, beter en vetter aanpakken dan jullie van ons gewend zijn.

De onderstaande line-up-lijst zal continu aangepast worden, zodra we nieuwe info krijgen

Electronic Arts
THQ
Take-Two
Bethesda
BigBen Interactive (Square Enix)
Capcom
Asus
CD Project Red
Sony
Ubisoft
Konami
Koch Media
Namco Bandai
Hama
Alternate
Valve
Razer
Parrot
City Interactive
Microsoft
Nintendo
SEGA
Warner Bros.
Rondo Media
dtp Entertainment
Avanquest
Vidis
NCSoft
Gameforge
Frogster
Trion Worlds
Nexon
Wargaming.net
Ubisoft
GamersFirst

Ook zullen we enkele verse GLTV-afleveringen maken vanaf de beursvloer.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?