Gamescom: Gameliner ist fertig für gamescom 2010

Met de komst van de gamescom in Keulen was de Games Convention in Leipzig verleden tijd. Dit jaar zal voor de tweede maal het grootste game-evenement van Europa in Keulen gehouden worden. Vier dagen lang kunnen gamers van over de hele wereld aan hun trekken komen. De gamescom is voor ons Europeanen wat de E3 voor de Amerikanen is.

Zoals vanouds zal Gameliner er dit jaar ook weer live bij zijn. Op woensdag reizen Joost, Peter en ik af om op locatie de nieuwste games te checken. Zo hebben wij een aantal behind-closed doors afspraken gepland staan. Op zaterdag zal Peter afgelost worden door Yordi en zullen we voornamelijk de beursvloer opgaan om te kijken wat daar allemaal te beleven valt.

Er is een enorme hoeveelheid aan games op de beurs aanwezig van bijna alle grote namen, zoals: Nintendo, Sony, Konami, Microsoft, Ubisoft, Warner Bros, enzovoorts. Helaas is SEGA afwezig en heeft Nintendo de 3DS thuisgelaten. Maar dat mag de pret niet drukken.

Wij hebben aantal dingen op het programma staan. Als eerste hebben wij een speciale gamescom 2010-pagina in het leven geroepen waar je al het laatste nieuws in één oogopslag kunt vinden.

We zullen vanaf de beurs met een hoop content komen. Zo zullen we onder andere Twitter inzetten om jullie op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Daarnaast schrijven we enkele weblog's en plaatsen we foto's op onze Social Networks-accounts, die je hieronder kunt bekijken:

Hyves
Facebook
Twitter

Natuurlijk zijn we er vooral vooral de games en zullen we er zoveel mogelijk voor jullie spelen en daarover schrijven. Maar omdat er zoveel games zijn, zullen we alle artikelen over de week, en de week erna verspreiden.

Ook deze gamescom 2010 zullen we uitgebreid verslag doen van het evenement, plus een top vijf van de beste titels op de beurs. Waar kijk jij het meest naar uit?

Het enige wat het voor ons nog kan verpesten zijn die stinkende Duitsers, met hun klotsende oksels.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?