Gamescom: Joost, Yordi en Alex dit weekend op de gamescom

Afgelopen donderdag heb je de eerste aantal foto's van ons op de gamescom kunnen zien.

Dit weekend waren Joost, Yordi en Alex wederom op de gamescom en hebben onder andere de volgende games gespeeld.

Guild Wars 2
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Epic Mickey
Lara Croft and the Gardian of Light
Crysis 2
inFamous 2
Killzone 3
Motor Storm: Apocalypse
nail'd
Stars Wars: The Old Republic
H.A.W.X. 2
Heroes on the Move
Enslaved
Brink
LittleBigPlanet 2
Rockband 3
DRIVER San Fransisco
God of Wars: Ghost of Sparta
SOCOM: Special Force
Raving Rabbids: Travel in Time

Gewoon teveel om op te noemen. Van bovenstaande games en meer, zul je aankomende weken meer te weten komen. Houd daarom de site in de gaten.

O ja, we hebben ook met zijn drieën nog even Diablo 3 (multiplayer) gespeeld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?