Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gamescom: Max Payne 3 Multiplayer en DLC

Kill4Master_35: Totsl NOOB lolz!
MaxxxPayneFAN69: Fck you
Brewtal_D0wNtHr0Wa: Cmon guys play fair, cuz is no fun else
Kill4Master_35: L0srs I pwned yoi guyz rolff
P_Daddy1337: I go eat now C U biatchs!
The_Max_Payne: As I read all these stupid remarks, I wanted to kill these wimpy punks...

Bananarchie
Ahhhhh, online multiplayer gamen, wat een genot. Heerlijk digitaal apenkooien in een wereld vol geweld, euforie en irritatie waar complete communicatieve anarchie heerst. Het heeft ook aangetoond dat hoe groter de groep, des te lager het collectieve IQ en bewustzijn, alsmede dat de anonimiteit veel mensen tot schreeuwbarbaar reduceert qua communicatieve sociale vaardigheden. Maar met Max Payne 3 op de Xbox 360 geen probleem hiermee, want geen text- en chat-communicatie. Kortom: heerlijk.

onbekend

The mAx-TEAM!

Multi-Max
Ik heb het al uitgebreid over de Max Payne 3 singleplayer-ervaring gehad en is de nagalm van de loftrompetten nog altijd te horen op onze site. De multiplayer was ik niet aan toegekomen. Nu was ik er toch maar eens aan begonnen toen mij de seizoenpas werd toegeworpen. Aan de ene kant weinig origineels aan, zou je zeggen. Aan de ene kant is er ook weinig origineel. Elkaar afknallen in een map waarbij de meeste gamemodi wel bekend zijn, en je hebt je level-up- en perk-systeem zoals normaal. Maar toch is het ook behoorlijk origineel. Ten eerste is het in third-person, en dat komt maar erg weinig voor, en je hebt een goed functionerend bullet-time systeem, wat echt wonderbaarlijk te noemen is dat dit fatsoenlijk werkt.

Paynetrain
Een erg originele multiplayer-modus is Gang Wars, waarbij je in twee teams het tegen elkaar opneemt, en verschillende taken en fases doorgaat, gepaard aan de hand van een klein verhaaltje. Dit is qua uitwerking nog niet perfect te noemen, maar het concept is super. En super, zo is heel de multiplayer van Max Payne 3 te noemen. De fun-factor is gigantisch hoog, de maps zijn erg leuk en het speelt erg lekker.

onbekend

Zelfs deze chappie is te tof om naar explosies te kijken.

Max DLC
Er komt ook nog heel wat DLC aan voor de multiplayer, wat vooral nieuwe maps zal inhouden, die tot nu toe ook echt goeie toevoegingen zijn gebleken. Ben je nu iemand die deze DLC zeker binnen wilt halen, dan kan ik je de seizoenpas aanraden, want dan heb je voor zo'n € 30,- in één keer alles wat uit is en gaat komen in je bezit, en bij release haalt de game het automatisch voor je binnen. Koop je alles los, dan ben je zo'n € 45,- kwijt, dus dat is zeker iets om te overwegen. Maar of je nu een multiplayer-gamer bent of niet, ik kan het iedereen absoluut aanraden de Max Payne 3-multiplayer eens te spelen, en al helemaal natuurlijk als je al in bezit bent van de game!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?