Laatste DLC-pakket voor Max Payne 3 komt volgende week

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Max Payne 3 kreeg van ons een Hotliner toebedeeld en is zeker een musthave als je hem nog niet in huis hebt gehaald. Rockstar Games komt nu, negen maanden na de release, met de laatste uitbreiding voor deze game op de proppen.

De geruchten gaan rond dat de uitbreiding de naam Deathmatch Made in Heaven meedraagt en vanaf 22 januari verkrijgbaar is voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360. De uitbreiding zal zich voornamelijk richten op de multiplayer, zoals nieuwe modi, wapens, items en Achievements.

De uitbreiding zal voor nog geen 800 Microsoft-punten verkrijgbaar zijn vanaf Xbox LIVE Marketplace. Hoeveel de uitbreiding moet kosten voor de PlayStation 3 en de pc is nog niets over bekend.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Max Payne 3

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

18 mei 2012

Ontwikkelaar

Rockstar Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer