Laatste DLC voor Max Payne 3 nu beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist heeft Rockstar Games vandaag de laatste multiplayer DLC, Deathmatch Made in Heaven, uitgebracht op Xbox LIVE Marketplace en Steam van Max Payne 3. PlayStation 3-gebruikers kunnen vanaf 30 januari met deze uitbreiding aan de slag. Dit laat de uitgever weten middels een persbericht.

De uitbreiding voegt extra modi toe aan de multiplayer van de game. 'Dead Man Walking', 'Run & Stun Mode', 'Marked Man Mode' en de 'Time Attack Mode'. De uitbreiding voegt nieuwe wapens, items en een shitload aan Achievements toe.

De uitbreiding is voor nog geen 800 Microsoft-punten verkrijgbaar via Xbox LIVE Marketplace of voor zo'n 9,99 euro via Steam of later deze maand dus ook via het PlayStation Network.

Mocht je de Rockstar Pass hebben aangeschaft, kun je uiteraard gratis met deze uitbreiding aan de slag. Max Payne 3 kreeg van ons een Hotliner toebedeeld.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Max Payne 3

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

18 mei 2012

Ontwikkelaar

Rockstar Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer