Gamescom: Overzicht

onbekend

Vanaf woensdag 5 tot en met zondag 9 augustus vindt de gamescom 2015 plaats in Keulen. Hoewel iedereen van 6 tot en met 9 augustus de beursvloer op kan, reist Gameliner.nl natuurlijk naar Keulen af om ook de thuisblijvers te voorzien van de ins en outs van deze enorme beurs. We zijn er dit jaar vroeger en langer bij dan ooit tevoren, waardoor je weer een flink aantal video's en artikelen vanaf de beursvloer kunt verwachten. Op die manier hopen we van zo veel mogelijk games, persconferenties en evenementen verslag te kunnen doen.

Onze gamescom 2015-coverage

Het zeskoppige team van Gameliner.nl heeft deze gamescom zoveel mogelijk games op de beursvloer en achter gesloten deuren gecheckt, om ze vervolgens in bondige artikelen en video's te behandelen.


Benieuwd naar de vorige editie van de gamescom? Check hier onze coverage van gamescom 2014.

Persconferenties

Dinsdag 4 augustus 2015
16.00 uur - Microsoft persconferentie

Woensdag 5 augustus 2015
10.00 uur - Electronic Arts persconferentie
12.00 uur - Blizzard Entertainment persconferentie

Reis je dit jaar ook zelf af naar gamescom 2015? Laat ons vooral weten in de reacties wanneer jullie van plan zijn deze toffe beurs te bezoeken en naar welke games jullie het meest uitkijken!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?