Gamescom: Overzicht

Geplaatst: 2 augustus 2015 08:00
Aangepast: 9 februari 2024 18:19

Vanaf woensdag 5 tot en met zondag 9 augustus vindt de gamescom 2015 plaats in Keulen. Hoewel iedereen van 6 tot en met 9 augustus de beursvloer op kan, reist Gameliner.nl natuurlijk naar Keulen af om ook de thuisblijvers te voorzien van de ins en outs van deze enorme beurs. We zijn er dit jaar vroeger en langer bij dan ooit tevoren, waardoor je weer een flink aantal video's en artikelen vanaf de beursvloer kunt verwachten. Op die manier hopen we van zo veel mogelijk games, persconferenties en evenementen verslag te kunnen doen.

Onze gamescom 2015-coverage

Het zeskoppige team van Gameliner.nl heeft deze gamescom zoveel mogelijk games op de beursvloer en achter gesloten deuren gecheckt, om ze vervolgens in bondige artikelen en video's te behandelen.

Benieuwd naar de vorige editie van de gamescom? Check hier onze coverage van gamescom 2014.

Persconferenties

Dinsdag 4 augustus 2015
16.00 uur - Microsoft persconferentie

Woensdag 5 augustus 2015
10.00 uur - Electronic Arts persconferentie
12.00 uur - Blizzard Entertainment persconferentie

Reis je dit jaar ook zelf af naar gamescom 2015? Laat ons vooral weten in de reacties wanneer jullie van plan zijn deze toffe beurs te bezoeken en naar welke games jullie het meest uitkijken!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer