The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Gamescom: The Elder Scrolls V: Skyrim

De beste game

Als je kijkt naar de beste game van de gamescom van dit jaar, zul je al snel uitkomen op Battlefield 3 en Modern Warfare 3. Maar als je verder kijkt dan je neus lang is, zul je moeten concluderen dat je tussen die twee games kiest omdat rondom beide titels de grootste hype heerst. Jawel, lieve gamers, er zijn dit jaar ook nog andere titels die uitkomen en minstens net zo vet gaan worden als bovenstaande shooters. Mijn beste game van de show is dan ook niet van Electronic Arts en ook niet van Activision, maar van Bethesda. Het is een game waarmee ik me vanaf half november ga vermaken en waar ik ongetwijfeld ontzettend veel uur in ga steken. De game waarin ik werelden ga verkennen, mensen ga spreken en als klap op de vuurpijl ook nog eens enorme draken ga verslaan. Mijn beste game van de gamescom 2011 is The Elder Scrolls V: Skyrim!

onbekend

De beste uitgever

Hoewel er enorm veel goede games zijn dit jaar, verspreid over bijna alle uitgevers, is er één partij die zonder twijfel de beste is: Electronic Arts. Als ze alleen Battlefield 3 onder hun gelederen hadden was de kans al groot geweest dat ze mijn favoriet waren geworden, maar met andere games als Mass Effect 3, FIFA 12, FIFA Street, Need for Speed: The Run, Star Wars, Kingdoms of Amalur: Reckoning en The Secret world is er geen twijfel meer mogelijk. EA gaat een bloeiende periode tegemoet.

De verrassing van de gamescom 2011

Mijn verrassing van de show is Borderlands 2. Het eerste deel heb ik eerlijk gezegd nooit gespeeld, maar dat betekent niet dat ik nooit heb gehoord van die ontelbare verschillende wapencombinaties. Nu ik het tweede deel met eigen ogen heb gezien, besef ik pas wat ik gemist heb door het eerste deel links te laten liggen. En Borderlands 2 zal alleen maar beter worden dan de eerste game en op alle fronten een echte 2.0 titel zijn. En ja, dat heeft me toch wel het meeste verrast.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?