Gamescom: Wat game jij dit paasweekend?

Geplaatst: 8 april 2012 14:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het zal niemand zijn ontgaan: het is Pasen en dat betekent een extra lang weekend. We vroegen onze redacteuren wat ze dit paasweekend gaan doen. Gaan ze paaseieren zoeken, gezellig met familie eten of toch maar gewoon gamen? Laat ons ook even weten wat jij gaat doen dit weekend.

"Niet alleen een lekker ontbijtje klaarmaken, een lekker dinertje in elkaar zetten en paaseieren zoeken, nee, er wordt ook gewoon gewerkt dit weekend. Niet alleen voor Gameliner, dat scheelt, maar ook voor mijn andere werk. Oh, en mijn vriendin komt nog even langs. Buiten dat ga ik op tweede paasdag lekker onderuit. Misschien Uncharted 3 nog eens uitspelen, Darksiders afmaken om mezelf klaar te stomen voor het aankomende tweede deel en als er dan nog tijd over is, mezelf wagen aan Skyrim. Al ben ik daar onderhand wel dubbel en dwars klaar mee. Heel wat te doen, dus!"


"Of het nou wel of geen Pasen is, veel veranderd er eigenlijk niet voor mij. Ik ga geen games spelen waarbij je met paaseieren moet gaan gooien, maar ik ga gewoon lekker op mijn PlayStation 3 het leuke voetbalspelletje van Electronic Arts spelen. FIFA Street spreekt me erg aan, en ook nu nog vind ik het erg leuk om lekker digitaal te straatvoetballen. De game is nog lang niet uitgespeeld, dus daar moet maar eens verandering in komen. Dit weekend, en de komende twee weken, staan voor mij in het teken van straatvoetbal. Mocht ik wat variatie nodig hebben, dan heb ik altijd Battlefield 3 voor de pc nog."


"Voor mij zit er waarschijnlijk niet veel gamen in, aangezien deze man dit paasweekend moet optreden en de maandag arbeiten. Maar toch gaat er natuurlijk nog wel een game gespeeld worden. Het zullen ongetwijfeld deze twee titels zijn: Silent Hill: Downpour, die ik nu op de Xbox360 aan het spelen ben, en Kingdoms of Amalur: Reckoning, waar ik nog lang niet op ben uitgekeken. En oh ja, de PlayStation Vita twinkelt vanuit mijn bedje waarschijnlijk nog wel een keertje met BlazBlue of Uncharted. Goh... Zei ik nou dat ik niet veel zou gamen? "


"Wat ik ga spelen? Ik heb zo mijn goede voornemens om een keer fatsoenlijk te beginnen aan een goede RPG. De DS-versie Chrono Trigger is één van de games die nog op de lijst staat. Ook moet ik hier in de buurt nog een heel zootje aan andere games hebben liggen die schreeuwen om een speelbeurt. Echter, een vage gedachte laat me denken dat het net als bij andere vakanties uiteindelijk toch weer de good ol' Guitar Hero 3 gaat worden. Het nog één nummertje-gehalte is namelijk erg hoog, waardoor de tijd voorbij vliegt. Hmm, zou een wekker uitkomst bieden om de andere games ook een kans te geven? Let's find out! "

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer