Opinion: Volgende week weer

Geplaatst: 6 januari 2012 15:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vandaag komt er geen column online, excuses daarvoor. We hebben er qua planning geen rekening mee gehouden. Vanaf volgende week komt er weer een nieuwe column online, zoals vertrouwd op de vrijdag.

Mocht je als bezoeker het leuk vinden om eens een column te schrijven, dan wil ik je uitnodigen deze te schrijven en naar redactie@gameliner.nl te mailen. Wij zullen eens in de zoveel tijd een leuke column uitpikken en deze, naast die van ons zelf, plaatsen als gast column. We behouden uiteraard wel het recht om columns niet te plaatsen.

We plaatsen er dan een poll boven, zodat andere bezoekers kunnen aangeven wat ze van de column vinden. Uiteraard zijn we ook benieuwd wat jullie van dit idee vinden. Laat je reactie achter hieronder.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer