Opinion: Volgende week weer

Vandaag komt er geen column online, excuses daarvoor. We hebben er qua planning geen rekening mee gehouden. Vanaf volgende week komt er weer een nieuwe column online, zoals vertrouwd op de vrijdag.

Mocht je als bezoeker het leuk vinden om eens een column te schrijven, dan wil ik je uitnodigen deze te schrijven en naar redactie@gameliner.nl te mailen. Wij zullen eens in de zoveel tijd een leuke column uitpikken en deze, naast die van ons zelf, plaatsen als gast column. We behouden uiteraard wel het recht om columns niet te plaatsen.

We plaatsen er dan een poll boven, zodat andere bezoekers kunnen aangeven wat ze van de column vinden. Uiteraard zijn we ook benieuwd wat jullie van dit idee vinden. Laat je reactie achter hieronder.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?