Road 96

  • Ontwikkelaar Digixart
  • Eerste releasedatum 16 augustus 2021
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Indie , Interactieve Film
  • Gameliner score

Recap: Indie World 14 april

Op 14 april 2021 werd de Indie Showcase op het YouTube-kanaal van Nintendo gehouden. Deze Indie Showcase dient voornamelijk om games die normaliter niet zoveel aandacht zouden krijgen, toch een keer in het zonnetje te zetten. Daarbij is het ook de uitgelezen kans om bijvoorbeeld releasedata, aankondigingen en gameplay te onthullen. Met de Indie Showcase van 14 april is dat niet anders geweest. Zit je klaar? Mooi, want dit is de recap van Nintendo's Indie World: 14 april 2021!

Road 96

De show werd geopend met een gameplaytrailer van Road 96. Road 96 is ontwikkeling bij het Franse DigixArt en stelt de speler in staat om een compleet eigen richting te kiezen. Iedere keuze leidt ergens toe en het is dan ook de bedoeling dat je een eigen verhaal kunt samenstellen. In totaal zijn er 148.268 verschillende routes te bewandelen en lang niet allemaal hebben een vrolijke uitkomst...

Aerial_Knights Never Yield

De volgende game op het lijstje was Aerial_Knight's Never Yield. Deze game plaatst je in de sneakers van een freerunner die zich zich al rennend langs een breed scala van objecten moet zien te manoeuvreren. De game is voorzien van een lekkere soundtrack en is tevens voorzien van een releasedatum. Aerial_Knight's Never Yield verschijnt namelijk op 19 mei voor de Nintendo Switch.

Last Stop

Uitgever Annapurna Interactive, bekend van What Remains of Edith Finch, kom met Last Stop op de proppen. Last Stop is een avontuur waarbij drie verhaallijnen op een spectaculaire wijze samen moeten komen. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar een releasewindow is er wel. Last Stop verschijnt namelijk in juli 2021 op de Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PlayStation 4 en 5.

Hindsight

Annapurna Interactive kwam echter niet alleen met Last Stop naar de Indie Showcase. Hindsight stond namelijk ook op het programma. Hindsight is onthuld met een sfeervolle trailer waarin we zien hoe reguliere objecten moeten zorgen voor een blik op zowel het verleden als de toekomst. Hindsight verschijnt spoedig op de Nintendo Switch en pc.

OlliOlli World

Eén van de grotere games die is laten zien tijdens de Indie World-show is OlliOlli World. De inmiddels bekende skateboard-franchise slaat een nieuwe weg in en draait volledig om de vloeiende gameplay. Je krijgt aanzienlijk meer vrijheid waardoor de game nog meer in lijn staat met de skateboard cultuur. Meer informatie over OlliOlli World is hier te lezen!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Jawel, mijn favoriete schildpadden waren natuurlijk ook van de partij. Dit keer middels een korte introductie- en gameplay trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge. Hieronder is die trailer te checken, maar dit nieuwsbericht over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge bevat nog veel meer informatie!

Cris Tales

Ook JRPG Cris Tales kon niet uitblijven van de Indie Showcase. De trailer van de tijdreisgame zit boordevol sfeer en bevat daarnaast ook nog eens een releasedatum. Dat is wel zo fijn, want vorig jaar is Cris Tales nog uitgesteld. Nu staat de datum echter vast, Cris Tales verschijnt namelijk op 20 juli voor de pc, Xbox One, Xbox Series S/X, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Meer weten over Cris Tales? Check dan dit uitgebreide nieuwsbericht over de releasedatum van Cris Tales!

Aztech Forgotten Gods

Een aantal onthullingen kunnen natuurlijk niet ontbreken op de Indie Showcase en Aztech Forgotten Gods hoort zeker in dat rijtje. De game in uit de doeken gedaan met een behoorlijk lange trailer waarin we begroet worden door flink wat gigantische goden. Het doel? Ze stuk voor stuk op de knieen krijgen. Aztech Forgotten Gods verschijnt deze herfst op de Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Oxenfree 2

De Indie Showcase sloot af met een klapper. Oxenfree 2: Lost Signals is namelijk uit de doeken gedaan. In de aankondigingstrailer wordt de spanning lekker opgebouwd en krijgen we een releasewindow in beeld. Oxenfree 2: Lost Signals moet namelijk nog in 2021 verschijnen voor de Nintendo Switch en pc. Wil je meer informatie over Oxenfree 2: Lost Signals. Check dan het complete nieuwsbericht!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?