Recap: Netflix Geeked Week 2022

Geplaatst: 10 juni 2022 20:25
-

Netflix onthulde vanavond verschillende gameprojecten. Van series gebaseerd op geliefde videogame franchises tot games van populaire Netflix-series. Hier staan alle aankondiging van Netflix Geeked Week 2022!

Game Netflix series

Bij Netflix Geeked Week 2022 kwamen verschillende series aan bod. Van aankondigingen van nieuwe seizoenen tot gloednieuwe projecten!

Dragon Age: Absolution
Ja, je leest het goed, Dragon Age krijgt een eigen animatieshow op Netflix met Dragon Age: Absolution! Tijdens de presentatie werd er ook een eerste trailer van de serie getoond.

Tekken: Bloodline
Het was al bekend dat er een anime in ontwikkeling was gebaseerd op de figthing game Tekken. Tijdens Netflix Geeked Week 2022 deelde chef-producer Katsuhiro nieuwe clips uit de serie en vertelt over de achtergrond van een geliefd personage.

Castlevania: Nocturne
Vorig jaar kondigde Netflix Castlevania: Nocturne aan, een animatieserie die het verhaal van Richter Belmont volgt tijdens de Franse Revolutie. Tijdens Netflix Geeked Week 2022 zagen we Richter Belmont meteen in actie komen in de serie.

The Cuphead Show!
Bereid je vast voor, want er komen nieuwe afleveringen uit van The Cuphead Show! In de teaser die getoond werd kan je alvast een beetje zien in welke avonturen de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige broer Mugman terecht komen.

Sonic Prime
De snelle, blauwe egel Sonic komt naar Netflix! De streaminggigant deelde een eerste voorproefje van de serie waarin Onze favoriete egel het multiversum moet redden.

DOTA: Dragon’s Blood
Niet alleen The Cuphead Show! krijgt een nieuw seizoen, maar ook DOTA: Dragon’s Blood! In het derde seizoen zet Drakenridder Davio zijn zoektocht naar draken voort om de wereld veiliger te maken.

Netflix Series1 1
Netflix Series1 2
Netflix Series1 3
Netflix Series1 4
Netflix Series1 5

Netflix-games

Daarnaast kondigde Netflix ook verschillende nieuwe games aan die op de streamingdienst uitkomen.

Spiritfarer
De geliefde managementgame Spiritfarer komt naar Netflix! Speel als geestenverzorger Stellar en leer haar passagiers kennen door met ze te praten of hun favoriete gerechten te koken.

Shadow and Bone: Destinies
Kruip in de huid van je favoriete personages uit Shadow and Bone met de mobile game Shadow and Bone: Destinies. De game is een rpg en biedt de mogelijkheid om verschillende gebieden uit de Grishaverse te verkennen.

Too Hot to Handle
Ga op zoek naar de ware in de mobile game gebaseerd op de Netflix-serie Too Hot to Handle. Maak in de game kennis met een cast van sexy singles die tegen elkaar gaan strijden om je hart te veroveren.

La Casa De Papel
La Casa De Papel krijgt een eigen single-player actie-avonturengame. In de game speel je als een oude vriend van de professor en kun je net als in de serie kluizen kraken, sloten openbreken of een casino in Monaco helemaal leegroven.

The Queen’s Gambit Chess
Wordt een schaakmeester in The Queen’s Gambit Chess. Volg lessen over schaken, los de nodige puzzels op en doe mee aan wedstrijden tegen online concurrenten of bekende gezichten uit de serie!

Desta: The Memories Between
Desta: The Memories Between is een nieuwe turn-based strategiespel, geïnspireerd op het spel trefbal. Overwin gebroken relaties en een tragische familiegebeurtenis, allemaal via het medium van een surrealistisch en spannend balspel.

Reigns: Three Kingdoms
Bouw een koninkrijk in het oude China met Reigns: Three Kingdoms. Dit strategische videospel komt naar Netflix. Ongeluk ligt op de loer in de verschillende kaarten die je beslissingsopties weergeven, dus let goed op en volg de epische Chinese saga van The Romance of the Three Kingdoms!

Terra Nil
Redt de wereld in Terra Nil! In deze city builder-game gebruik je unieke technologie om woestijnen te verjongen, gebouwen helemaal te recyclen en laat je niets achter dan ongerepte wildernis.

Poinpy
Klim verticaal naar de top in Poinpy. In deze game speel je als een groen wezentje en moet je schattige monsters verslaan om het blauwe monster te voeden dat achter je aan zit. Let wel op, hoe hoger je klimt des te moeilijker het wordt! De game is nu beschikbaar om te downloaden.

Wild Things: Animal Adventures
Puzzel erop los in Wild Things: Animal Adventures. In deze game moet je verschillende dieren terugbrengen naar hun thuis door match-3 puzzels te spelen en hun leefomgeving weer gezond te maken.

Raji: An Ancient Epic
De Indiase actie-avontuur game Raji: An Ancient Epic komt naar Netflix. Speel als Raji, een jonge wees die in opdracht van de goden het moet opnemen tegen een demonische invasie om haar broertje te redden van demonenmeester Mahabalasura.

Lucky Luna
Verken verborgen kerkers en mytische tempels in Lucky Luna. Deze platformgame is gebaseerd op Japanse folkore. Ontdek tijdens het spelen het verhaal van Luna, het hoofdpersonage in deze game.

Netflix games1 1
Netflix games1 2
Netflix games1 3
Netflix games1 4
Netflix games1 5
Netflix games1 6
Netflix games1 7
Netflix games1 8
Netflix games1 9
Netflix games1 10

Naar welke aankondiging kijk jij het meeste uit? Laat het me weten in de reacties!

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord