Redactie: GameBusiness sluit webshop van Gameliner

GameBusiness, het moederbedrijf van Gameliner, heeft besloten om met ingang van 1 september aanstaande de onlineverkoop van games te stoppen. Dit houdt in dat de webshop zal verdwijnen van Gameliner. Gameliner blijft wel gewoon bestaan als gamesite, maar gaat dus verder zonder webshop. Informatie voor onze klanten Alle voorwaarden zullen nog tot en met januari 2013 van kracht blijven.

We zullen vanaf 14 augustus alle bestellingen die we niet meer voor 1 september kunnen leveren automatisch annuleren. Je gebruikersaccount zal gewoon blijven bestaan, maar je adresgegevens en de bestellingen die je hebt gedaan bij ons in het verleden zullen worden vernietigd. Mocht je vragen hebben over je bestellingen of over je gebruikersaccount, kun je daarvoor altijd met ons contact opnemen. We helpen je graag.

Tot slot Iedereen die de afgelopen vier jaar bij ons een bestelling heeft geplaatst of op onze website actief is geweest willen we bedanken voor het vertrouwen. We hopen je in de toekomst terug te zien op Gameliner als gamer die informatie zoekt of die gezellig meepraat over games met de andere gebruikers op de website.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?