Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Redactie: Gameliner product van GameBusiness

Vanaf vandaag is de website van Gameliner overgenomen door GameBusiness. Achter de schermen waren we hier al maanden mee bezig, maar mogen het nu officieel bevestigen. Gameliner heeft zich door de jaren heen sterk weten te ontwikkelen. Met deze overname door GameBusiness zijn we klaar voor de toekomst.

De eigenaar van GameBusiness is Derk-Jan Visser, onze IT Director. Bij ons in het team zal verder niets veranderen. We hebben een aantal ambitieuze plannen in de planning.

We zijn ook nog op zoek naar shopmedewerkers, developers en redacteuren, dus mocht je nu toch niks te doen hebben in je vakantie en je wilt hobbymatig in een toch professionele werkomgeving meewerken aan het verbeteren van onze site, wacht dan niet langer en meld je aan door naar onze Werken bij Gameliner.nl-pagina door te klikken en je aan te melden voor een sollicitatie-gesprek.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?