Redactie: Het grote Gameliner 2011 onderzoek

Geplaatst: 31 maart 2011 13:16
Aangepast: 3 februari 2019 18:41

We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de website. Het wordt tijd om te evalueren of we nog steeds op het goede spoor zitten. Daarom hebben we een onderzoek online gezet om meer informatie te verzamelen, om de website nog beter te krijgen.

We zullen in dit onderzoek een aantal algemene vragen stellen, bijvoorbeeld je leeftijd, of je een man of een vrouw bent, e.d. Deze gegevens gebruiken we voor de uitgevers, zodat zij weten welke bezoekers er op onze website komen.

Omdat we meer aandacht willen geven aan onze content dit jaar, gaan groot deel van de vragen over content en de inhoud. Ook zullen er een aantal vragen gesteld worden over de webshop.

Wij verloten onder alle deelnemers leuke en exclusieve goodies. Dus laat aan het einde even je e-mail achter. We willen je alvast bedanken voor het invullen van het onderzoek. Het zal ongeveer vijftien minuten van je tijd in beslag nemen. Dit is jouw kans om Gameliner te verbeteren!

Het onderzoek is gestopt, iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer