Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Releases: Dragon Quest Builders 2, Wolfenstein: Youngblood en Fire Emblem: Three Houses

De E3 en de maand juni liggen inmiddels weer achter ons en langzaam wordt het weer wat rustiger met het nieuws. Deze maand is het ook wat rustiger met releases alhoewel er toch een aantal grote games hun opwachting gaan maken in juli. Zo kunnen we heerlijk bouwen en quests voltooien in Dragon Quest Builders 2. Is dat je allemaal wat te tam en houd je meer van het betere knalwerk dan is Wolfenstein: Youngblood waarschijnlijk meer iets voor jou. Op dezelfde dag als de eerder genoemde first-person shooter verschijnt ook het nieuwste deel in de Fire Emblem-serie genaamd Fire Emblem: Three Houses.

Hoewel het door de E3 enorm druk was met nieuws viel het afgelopen maand qua reviews wel mee. Desondanks zijn er toch de nodige interessante games voorbij gekomen. Zo verscheen PixArk, wat een mix tussen Minecraft en ARK: Survival Evolved bleek te zijn. Verder werd er heel wat afgeknald in Killing Floor: Double Feature en kon er worden geracet met Team Sonic Racing. De maand juni werd afgesloten met het uitstekende Judgment dat een zeer mooie score wist te behalen.

Dragon Quest Builders 2 - 12 juli

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4 en Nintendo Switch

In Dragon Quest Builders 2 heeft de duistere Dragonlord de wereld van Alefgard kapot gemaakt en zijn inwoners de mogelijkheid tot bouwen ontnomen. Als legendarische bouwer is het aan jou om het land op te bouwen en de Dragonlord en zijn monsters te verslaan. Dragon Quest Builders 2 bouwt voort op zijn voorganger en biedt nieuwe opties tot bouwen, de mogelijkheid om te zwemmen en nog veel meer.

Wolfenstein: Youngblood - 26 juli

Verkrijgbaar voor: pc, PlayStation 4 en Xbox One

Na de succesvolle reboot Wolfenstein: The New Order gaat het weer goed met de Wolfenstein-serie. Nu zijn we toe aan Wolfenstein: Youngblood waarin niet B.J. Blazkowicz, maar zijn tweelingdochters Jess en Soph de hoofdrol vertolken. Het speelt zich ditmaal af in het Parijs van 1980 dat uiteraard door de nazi's wordt bezet. In deze co-op Wolfenstein gaat de tweeling opzoek naar hun vermiste vader. Net als B.J. zijn de dames ook meer van eerste schieten en dan pas vragen stellen.

Fire Emblem: Three Houses - 26 juli

Verkrijgbaar voor: Nintendo Switch

Fire Emblem: Three Houses speelt zich af op het continent Fodlan waar drie naties na een lange oorlog weer in vrede met elkaar leven. Hoofdpersonage Byleth reist af naar het Garegg Mach-klooster om daar les te geven aan de Officer's Academy, die bestaat uit drie huizen gevormd door de drie naties.

Verder nog

Welke andere releases kun je in juli allemaal verwachten? Hieronder een releaseschema van deze maand.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?