Releases: World of Warcraft: Battle for Azeroth, F1 2018 en twee cult-klassiekers - 13/31 aug 2018

Geplaatst: 13 augustus 2018 10:00

De maand augustus heeft nog een aantal grote games voor ons in het verschiet. We beginnen deze week met de zevende uitbreiding op World of Warcraft en ook krijgen we een aantal geweldige comebacks zoals Shenmue 1 & 2 en Yakuza Kiwami 2.

In deze nieuwe rubriek ‘Releases’ kijken we naar welke topgames, films en series er uitkomen. We zijn afgelopen week met Madden NFL 19, We Happy Few en Okami HD voor de Nintendo Switch begonnen, maar ook de rest van de maand hebben we nog steeds meer genoeg te doen. Zo kunnen we vechten voor Azeroth in World of Warcraft: Battle of Azaroth, kunnen autosportfanaten aan de slag met F1 2018 en Japanofielen kunnen helemaal los met Shenmue 1 en 2 en de stijlvolle open wereld van Yakuza Kiwami 2.

World of Warcraft: Battle for Azeroth - 14 augustus

Verkrijgbaar voor: pc

Battle for Azeroth is de zevende uitbreiding uit de langlopende MMO-serie World of Warcraft. In deze uitbreiding reizen leden van de Alliance af naar Stormwind terwijl de Horde naar Orgrimmar trekt. De de Alliance en Horde maken zich op voor een intense strijdt. De Alliance probeert de stad Lordaeron te heroveren.

Shenmue 1 & 2 - 21 augustus

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4, Xbox One en pc

De eerste Shenmue verscheen op de SEGA Dreamcast in 2000. Het tweede deel, Shenmue 2, kwam een jaartje later uit voor de Xbox en de SEGA Dreamcast. De re-releases bevat onder andere aanpasbare resolutie, grafische verbeteringen en een veel modernere interface. Je kunt de game in het Japans of in het Engels spelen.

F1 2018 - 24 augustus

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4, Xbox One en pc

Heb je altijd al in het stoeltje willen zitten van Max Verstappen? In F1 2018 is het allemaal mogelijk. De game lijkt nog realistischer te zijn dan zijn voorgangers. Ben je meer van de old-school F1-bolides, dan heeft Codemasters ook nog twintig klassieke F1-auto's toegevoegd aan de game. Toen de motor nog lekker jankte.

Yakuza Kiwami 2 - 28 augustus

Verkrijgbaar voor: PlayStation 4

Yakuza Kiwami 2 is een volledige remaster van de klassieker, Yakuza 2. Wederom spelen we als de welbekende Toyo-clan voorman, Kiryu Kazama, die weer eens moet terugkeren om de dag te redden. De game bevat een flink aantal toevoegingen en bouwt voort op het Kamurocho van Yakuza 6. Ook elementen, zoals de Clan Creator, maken een comeback in dit deel. Daarbij is er een heel nieuw plot gemaakt waarbij je speelt als niemand minder dan Kiryu's grote rivaal, Goro Majima.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord