Terugblik: Devin met Resident Evil 7

Geplaatst: 30 december 2017 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het jaar 2017 is alweer voorbij en verdomme het lijkt elk jaar sneller te gaan. Ik heb dit jaar mijn diploma behaald en een mooie baan kunnen vinden, en dat allemaal terwijl ik de verschillende game platformen weer overuren heb laten draaien. Toch voelde dit jaar niet zo groots aan als de jaren ervoor. Dat kan echter niet aan de games liggen, want aan grote titels was er absoluut geen gebrek!

De beste start in jaren

Een jaar begint zelden zo goed als dat het in 2017 deed, want in de eerste maand konden we meteen beginnen met de game die voor mij de game van het jaar is, Resident Evil 7: Biohazard. Sinds de aankondiging wekte hij al interesse en het feit dat de game volledig speelbaar zou zijn met de PSVR maakte de wil naar 2017 alleen maar groter! De hype was niet voor niets, want Resident Evil 7: Biohazard is een dijk van een game. Nu de gratis DLC uit is, moet ik eerdaags weer terugkeren en eindig ik het jaar dus hetzelfde zoals het begon!

Een nieuwe sub-hobby

Ik weet nog goed dat Alex ons vroeg wie tijd en zin had om naar een DiRT 4 persevenement te gaan. Godzijdank dat ik op die doordeweekse dag vrij was en dus wel even naar dit evenement toe kon. Ik had dit nooit willen missen, want wat een bizar vette dag was dit. Naast een toffe locatie en een toffe game konden we ook nog rallyracen in een echte auto! Dit alles heeft zo'n sterke invloed gehad op mijn smaak qua games, want na dit evenement ben ik langzaamaan de wereld van simracing gaan ontdekken. Ik zit nu wekelijks achter mijn forcefeedback stuur deze sport te beoefenen en ben van mening dat dit gaming is op een totaal ander niveau.

De grootste misser van het jaar

Ook dit jaar waren er maanden waarin ik in een overvloed aan games verdronk. Hierdoor ben ik het een en ander misgelopen en een van de missers die mij stiekem een beetje pijn doet, is Horizon Zero Dawn. Deze game lijkt mij nog altijd onwijs tof en de reviews liegen er ook niet om. Het feit dat ik deze game in 2018 nog moet spelen, is ook niet best, want 2018 biedt nu alweer must-haves voor mij en zo begint het hele overvloed verhaaltje weer van voor af aan. Welke games ik in 2018 niet wil missen, bespreken we snel in een ander artikel. Voor nu wens ik jullie een mooie jaarwisseling en tot volgend jaar!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 7: Biohazard

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

24 januari 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer