Voorspelling: E3 2014 - Alex

Ik ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest als het op gamen aankomt. Een game hoeft voor mij niet per se mooi te zijn, als ik me er maar mee kan vermaken en dan het liefst voor een langere tijd. Het is echt een genot om elk jaar weer die pareltjes van games voorbij te zien komen op de E3, de ene game toch net weer iets beter dan de ander. We kunnen waarschijnlijk weer de zoveelste FIFA uit de reeks verwachten, maar voor mij draait het toch echt om die onverwachte aankondigingen. Die games waar je stiekem op hoopte, maar waarvan niemand had verwacht dat deze nog gingen komen.

Donkey Kong Country 4

De game waar ik ongetwijfeld het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is Donkey Kong Country 4. Het leuke van de E3 zit hem toch in de onverwachte aankondigingen, zoals ik ook al in mijn intro vertelde. Ik heb een hele hoop games waar ik wel naar uitkijk, maar er is maar één serie die me niet vaak genoeg kan verschijnen. Ik hoop dat we een nieuw Donkey Kong Country-deel gaan krijgen en dat alle minpunten aangepakt zijn uit Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Hoewel ik er toch al vanuit ga dat dit nieuwe deel voorlopig nog niet gaat komen (omdat Tropical Freeze niet zo goed verkocht heeft op de Wii U), is het gewoon genieten geblazen om nu alweer naar een nieuw deel uit te kijken tot dat moment dat mijn hoop bevredigd wordt.

onbekend

Overig

Er zijn een hoop games welke ik op zich wel zie zitten. The Division, Far Cry 4, Middle-earth: Shadow of Mordor, The Witcher 3: The Wild Hunt, Assassin's Creed: Unity en Batman: Arkham Knight bijvoorbeeld. Dit zijn allemaal games waar ik persoonlijk erg naar uitkijk. Al zou ik een nieuwe Red Dead of Bully ook wel willen, maar daarvan weet ik nu haast al zeker dat deze niet op de E3 zullen worden aangekondigd.

Een nieuwe console van Nintendo, hoewel ik de Wii U niet eens een slechte console vind, zou ik ook wel willen. Het hoeft voor mij geen revolutionair apparaat te zijn, als het maar gericht is op hardcore gamers, een normale controller heeft en Nintendo weer stoer maakt.

Had ik ook al gezegd dat ik een nieuwe Tomb Raider wil? Nou, daar wil ik ook een nieuw deel van.

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?