Voorspelling: E3 2014 - Overzicht

De afgelopen week heb je verschillende Voorspellingen voorbij zien komen van onze redacteuren. Deze Voorspellingen staan helemaal in het teken van de E3. Drie dagen lang worden we weer lekker gemaakt met games waar we, hopelijk, binnenkort mee aan de slag kunnen op onze consoles, handhelds en niet te vergeten de pc. Het kan zijn dat je hier en daar een Voorspelling hebt gemist of dat je het nog eens op je gemak terug wilt kijken. Hieronder vind je van iedere redacteur een link naar zijn of haar Voorspelling.

Alex Zweers

Alex behandelt onder andere Donkey Kong Country 4 in zijn Voorspelling.

onbekend

Justin meijer

Justin behandelt onder andere Gears of War 4 in zijn Voorspelling.

onbekend

Kees Wijnhorst

Kees behandelt onder andere Middle-earth: Shadow of Mordor in zijn Voorspelling.

onbekend

Melloney van der Torre

Melloney behandelt onder andere Assassin's Creed: Unity in haar Voorspelling.

onbekend

Peter Scheffer

Peter behandelt onder andere Alien: Isolation in zijn Voorspelling.

onbekend

Ruud Oomens

Ruud behandelt onder andere Project CARS in zijn Voorspelling.

onbekend

Simon Kayzel

Simon behandelt onder andere Far Cry 4 in zijn Voorspelling.

onbekend

Yordi Verkroost

Yordi behandelt onder andere The Witcher 3: Wild Hunt in zijn Voorspelling.

onbekend

Op welke aankondigingen hopen jullie deze E3 en welke voorspelling durf jij te maken?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?