Voorspelling: Philip met Far Cry 5

Het oude jaar is net voorbij en ik heb nog veel games in te halen. Dit gaat zeker een opgave worden met alle games die dit jaar uitkomen. Zoals elk jaar worden er weer veel goede titels verwacht. Games zoals: Red Dead Redemption 2, God of War en Metroid Prime 4 zijn goede voorbeelden. Toch zijn er een aantal games waar ik veel meer uitkijk.

Far Cry 5

Zoals eerder vermeld is Far Cry 4 mijn eerste ervaring met de serie en dat is zeer goed bevallen. Na het spelen van de E3-demo heb ik Far Cry 5 helaas niet meer kunnen spelen. Het nieuwe avontuur in Noord-Amerika belooft veel goeds. Het idee om een gebied te bevrijden van een stelletje doorgeslagen fanatici is altijd aanlokkelijk. Zeker door de extra tactische mogelijkheden nu je hulp kunt krijgen van een sniper, air support en een hond. Ik kan mij nu al verheugen op het veroveren van outposts in stealth modus of als dat fout gaat verder te gaan in Rambo stijl. De main story is in de Far Cry-serie zeer vermakelijk, maar de extra missies zorgen vaak voor een extra uitdaging en een glimlach. Mijn ongeduld is zelfs zo groot dat ik Far Cry 3 heb aangeschaft om de tijd te overbruggen.

onbekend

Twee coole JRPG's

De remake van Secret of Mana lijkt mij heel erg interessant. Ik heb deze game in de jaren negentig op de SNES gespeeld en binnenkort kan ik aan de bak met de remaster. Dit is één van de games, naast de Final Fantasy-serie, waardoor ik fan ben van Squaresoft/Enix. Ik ben zeker benieuwd naar de verschillen en overeenkomsten met het origineel. Alleen jammer dat je deze game niet online met z'n drieën kunt ervaren. Als je van oude JRPG's in een nieuw jasje houdt, dan is deze game één van de klassiekers die je niet mag missen.

Ni No Kuni was een geweldige JRPG in een prachtige animestijl met een mooi verhaal. Ik moest even wennen aan de gevechten met behulp van de Familiars, maar het was zeker de moeite waarde om deze game tot het einde te spelen. Na het zien van enkele beelden van Ni No Kuni 2 hoop ik op een vergelijkbare kwaliteit en meer. De game ziet er in ieder geval weer geweldig uit en het combat systeem is aangepast dus dat belooft veel goeds. Nu alleen hopen dat het verhaal wederom dezelfde impact heeft.

onbekend

Schadow of the Tomb Raider

Ik was geen fan van de oude Tomb Raider-games, maar sinds de Tomb Raider Definitive Edition heb ik mijn afkeer omgezet in vele dagen plezier en hunker ik naar meer. Het ontdekken van oude tempels, het beklimmen van oude gebouwen en bergen, het jagen op verschillende dieren en het vechten tegen een cult zorgen voor een uitgebreide game. Rise of the Tomb Raider vond ik een goede opvolger dus ik hoop dat het volgende deel in de serie, Schadow of the Tomb Raider, deze trend voortzet.

onbekend

Dit zijn enkele games die ik dit jaar zeker wil spelen. Gelukkig zijn er nog veel meer goede dingen te verwachten voor dit jaar. Nintendo heeft een goed jaar achter de rug en ik ben zeker benieuwd wat ze dit jaar gaan brengen. Hopelijk zorgen de andere gameontwikkelaars ook voor een paar verrassingen. De Final Fantasy VII Remake schiet dan te binnen, maar dat gaat nog wel even duren, althans, dat denk ik. De game hangt echter in mijn achterhoofd als verrassing voor 2018. Heb jij andere games in gedachten waar je niet op kunt wachten?

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?