Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Welkom op de vernieuwde Gameliner.nl

Geplaatst: 4 februari 2024 12:00
Aangepast: 4 februari 2024 12:26

Ja, je ziet het goed. De website van Gameliner.nl is vernieuwd. Na lang beraad hebben we besloten dat de website wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Eenmaal begonnen, hebben we ook wat features toegevoegd die we toch nog wilden. Het belangrijkste is dat we nog steeds Gameliner zijn, maar nu met een heleboel nieuwe opties. In dit artikel nemen we je mee door de belangrijkste aanpassingen die je kunt vinden op onze website.

Website Nieuwe website

Afscheid genomen van Disqus, eigen reactiesysteem

De site werd in 2018 met haast gelanceerd. De oude site was echt aan zijn einde, en we moesten met iets nieuws komen. In de eerste paar weken na de livegang begonnen we met Facebook-reacties, maar dit was niet zo succesvol. Daarna zijn we snel overgestapt op Disqus. Maar het was een tijdelijke oplossing die zes jaar te lang heeft geduurd. We waren tevreden met Disqus, maar het dubbel inloggen was zeer onpraktisch, iets wat jullie ook hebben opgemerkt.

Nu hebben we eindelijk ons eigen reactiesysteem gelanceerd. Het is nog een eenvoudige variant die we de komende tijd zeker zullen uitbreiden. Omdat het ons eigen systeem is, hebben we de vrijheid om te doen wat we willen. Heb je ideeën over hoe we ons reactiesysteem kunnen verbeteren? Laat het ons dan gerust weten in het reactieveld. We dachten zelf aan het kunnen liken van elkaars reacties.

Nieuwe website Reacties

Lees alleen de content van games waarin je geïnteresseerd bent

Op de site kon je al bij een game aangeven of je deze had of dat je deze graag wilde hebben. Dat vonden we een leuk idee. Helaas hebben jullie er geen gebruik van gemaakt. Het concept erachter was echter vrij eenvoudig. We dachten eraan om bij elk bericht dat werd gepost over de games die je in bezit had of wilde hebben, een notificatie per e-mail te ontvangen. Helaas hebben we dit laatste nooit geïmplementeerd, dus we begrijpen goed waarom het niet werd gebruikt.

We hebben het concept uit de mottenballen gehaald en er een nieuwe twist aan gegeven. Je kunt nu bij de games aangeven welke tot je favorieten behoren. Met behulp van de favorietenknop kun je alleen de content tonen van de games die je favoriet zijn. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de games die je wil volgen. Met de favorietenknop kun je eenvoudig weer terugschakelen naar alle content.

Nieuwe website Favorieten

Nog véél meer te ontdekken

Het leukste is dat je de site zelf mag gaan ontdekken. Er zijn genoeg nieuwe features om uit te proberen, maar vergeet vooral de dag- en nachtmodus niet. We hebben ook enkele nieuwe opties toegevoegd om de content nog verder aan te kleden. En we zijn nog lang niet uitgebouwd, want er komt meer. We zullen de komende periode vast nog tegen enkele issues en bugs aanlopen, maar deze worden zo snel mogelijk aangepakt. Je kunt ons ook helpen door deze aan ons door te geven via e-mail naar redactie@gameliner.nl of in de reacties hieronder.

Ik wil via deze weg Derk-Jan (DJ) bedanken voor de tijd en moeite die hij samen met mij in de nieuwe site heeft gestoken. Ook bedankt aan degenen die ons hebben geholpen met testen en het delen van feedback.

Dag en nachtmodus Nieuwe website1

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Avatar T1mothyS
T1mothyS

4 februari 2024 om 16:10

Ziet er mooi uit mensen! Lekker bezig :) en vooral goed dat Disqus weg is ;)

Avatar Juggy
Juggy

5 februari 2024 om 13:11

Trots!

Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

6 februari 2024 om 09:36

Eindelijk een donkere modus. Past beter bij m'n ziel.

Avatar devindegroot
devindegroot

16 februari 2024 om 20:48

Een hele mooie upgrade. Erg prettig ontvangst op de hoofdpagina!

Avatar Mr.Alex
Mr.Alex

18 februari 2024 om 11:23

(bijgewerkt)

Goed om te horen

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord