Win Goat Simulator 3 voor de pc via Steam

Geplaatst: 15 juni 2024 08:00
Aangepast: 18 juni 2024 20:44
-

Loop jij hele dagen maar wat rond te geiten? Maak dan hier kans om Goat Simulator 3 voor de pc via Steam te winnen!

Wat valt er te winnen?

Het gamelandschap kent vele cultklassiekers, maar de actievolle gamereeks Goat Simulator is een franchise die je maar moeilijk kan vergeten. Deze doldwaze titel van Coffee Stain Studios staat door de pure absurditeit op het netvlies van menig gamer gebrand. De chaos kent binnenkort een verlengstuk. Ja, de uitbreiding Multiverse of Nonsense staat op het programma. Om te vieren dat deze DLC eraan komt, mogen we een exemplaar weggeven van de basegame voor de pc. Mocht je winnen, dan kan je via Steam de code invoeren.

Hoe doe ik mee?

Het enige wat je moet doen is het volgende: ga naar de Discord server van Gameliner en begeef je naar het kanaal #giveaways. Reageer met de passende emoji en je doet automatisch mee! Laat ons vooral weten waarom jij het verdient om met de geitengame aan de slag te mogen. Heel veel plezier en succes! Let op: deze winactie is geldig t/m 20 juni.

Goat Simulator 3 winactie giveaway

Goat Simulator 3 is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Goat Simulator 3

Ontwikkelaar:

Coffee Stain Studios

Uitgever:

Coffee Stain Publishing

Release:

17 november 2022

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord