Goat Simulator 3 DLC Multiverse of Nonsense onthuld

-

De meest absurde game is terug met een uitbreiding waar je u tegen zegt. Bereid je voor op capibara-Thanos in Goat Simulator 3 Multiverse of Nonsense!

De absolute goat in het gamende landschap is teruggekeerd met een uitbreiding, waarbij je toch even achter de oren moet krabben. De Goat Simulator 3 Multiverse of Nonsense DLC is precies wat je zou verwachten van de hilarische simulatiegame - en tegelijkertijd ook weer niet. Er is namelijk geen touw aan vast te knopen en dat is maar goed ook. Het is aan de speler om het universum te redden. Gelukkig krijg je genoeg geitengear om dit waterzwijntje wel even te wassen. Helaas heeft het betreffende knaagdier wel de handschoen van Thanos te pakken gekregen, dus wees gewaarschuwd. Anders voel je je straks niet zo goed meer.

Check hier onze review van Goat Simulator 3.

Goat Simulator 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Future Games Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Goat Simulator 3

Ontwikkelaar:

Coffee Stain Studios

Uitgever:

Coffee Stain Publishing

Release:

17 november 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord