Winacties: 100 codes voor WildStar èta

WildStar is een aanstormende MMORPG waar veel pc-gamers op zitten te wachten. Alvorens men 3 juni los kan met de volledige game, worden er meerdere bèta weekenden gehouden. Komend weekend is dit weer het geval en jij kan meedoen!

In samenwerking met NCSoft mogen maar liefst 100 codes weggeven voor de bèta van WildStar dit weekend. Deze zal lopen van vrijdag 2 mei 15:00 CEST tot maandag 5 mei 07:59 CEST. Daarnaast is het nu mogelijk om in plaats van tot level 20, door te spelen tot en met level 25.

Om kans te maken op één van deze codes, hoef je alleen maar hieronder te laten weten dat je er graag een wilt hebben.

Houd er rekening mee dat WildStar een PEGI 12+ rating heeft en dat het hier codes voor Europese NC accounts betreft.

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?