Winacties: Casual gamers voel je aangesproken!

In samenwerking met Denda Games mogen we tien keer vier games weggeven. Het gaat hier om vier hoogkwaliteit casualgames. Ben je zelf casualgamer, of heb je altijd je moeder, vader, opa of oma aan het gamen willen hebben? Dan is dit de kans om ze blij te maken met vier van deze hoogkwaliteit casualgames.

Om één van de tien gelukkige winnaars te worden moet je een leuke of grappige tekst bedenken bij het onderstaande plaatje uit Royal Envoy. Plaats je bijschrift in een reactie onderaan deze prijsvraag. Onze redactie kiest dan de tien leukste reacties uit..

onbekend

Kijk op de website van Denda Games, want daar zijn enkele van deze games gratis te downloaden. De games waarop je kans kan maken zijn: Samantha Swift and the Fountains of Fate, Robinson Crusoe and the Cursed Pirates, Mystery Legends: Sleepy Hollow en Ranch Rush 2 - Sara's Eiland Experiment.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?